تاریخ: 12:23:06 1398/04/18 بازدید: 1519
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،درراستای ترویج آبزی مصرفی درجامعه ،این بار برخلاف دوره های آموزشی که اغلب درمناطق شهری و باحضور بانوان شاغل ادارات برگزار می شد ،دوره آموزشی شیوه های نوین طبخ ماهی درمنطقه روستایی وباحضورگرم بانوان روستای آهنگرکلای بیشه سر ودرمسجد صاحب الزمان برگزارشد که دراین کلاس آموزشی سرکارخانم صمدی شیوه طبخ 5 نوع غذابا گوشت ماهی شامل: کیلکای سوخاری،کراکت ماهی، ماکارونی ماهی،سوپ ماهی و ماهی کبابی را بصورت عملی وکارگاهی برای تعداد بیش از55 نفر بیان نمودند
دراین کارگاه آموزشی که دکترعباسی معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی فرماندارقاﺋمشهرنیزازآن بازدید نمودند ،صفی اله عسگری فررﺋیس اداره شیلات شهرستان قاﺋمشهر بابیان اینکه قاﺋمشهر ازظرفیت شیلاتی بالایی درتولید آبزیان برخوردار است هدف ازبرگزاری این دوره ها راترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه برشمرد .
دکتر عباسی معاون فرماندارهم طی سخنان کوتاهی درباب اهمیت و فواید مصرف ماهی درجامعه ونقش مهم آن گفت: ماهی چه درگذشته و چه درحال حاضربافرهنگ وذاﺋقه ونیزاقتصاد گره خورده و درگذشته به عنوان کالای واسطه ای درمعاملات اقتصادی برخی تمدنها مورداستفاده قرارمی گرفت.
وی تلاش وبرنامه های شیلات مازندران رادربرگراری کلاسهای طبخ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ستود و همکاری سایردستگاههای اداری راباشیلات برای استمراروترویج این دوره ها موردتاکید قرارداد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار