به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، سید حسن سلیلی رئیس اداره شیلات شهرستان جویبار گفت:
به منظور فرهنگ سازی و ارتقاء سلامت جامعه و افزایش سرانه مصرف ماهی در این شهرستان دوره آموزشی طبخ ماهی با هماهنگی بعمل آمده با فرماندار ی شهرستان با حضور جمع کثیری از بانوان با استفاده از مربی مجرب در زمینه طبخ آبزیان در دبیرستان شهدای شهر کوهیخیل برگزارشد که دراین کارگاه آموزشی شیوه های طبخ 5 نوع غذا آموزش داده شد.
سلیلی درادامه با اشره به بازدید بخشدار بخش گیلخواران و دیگر مسئولین شهرستانی از برگزاری کلاس افزود: براساس نظر سنجی انجام شده فراگیران از ایجاد تنوع در شیوه های طبخ ماهی بسیار استقبال کرده و حتی مسئولین شهرستانی نیز در بازدید از کارگاه خواستار استمرار این دوره ها و اجرای آن در ادارات شهرستان بودند .