به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، فلکی مقدم ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان دردوره آموزشی طبخ ماهی گفت: درراستای برنامه های آموزشی و ترویجی شیلات مازندران درترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجادتنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی براساس هماهنگی بعمل آمده کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور 45 نفر از بانوان شاغل و خانه دار این شهرستان برگزارشد.
فلکی مقدم درادامه افزود: دراین دوره آموزشی بااستفاده ازمربی مجرب طبخ ماهی سرکارخانم رحیمی ساحلی فراگیران با شیوه طبخ 6 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی ، نان ماهی ، کیلکا سوخاری ، کباب ماهی ، ماهی پولوو سالادپاستاماهی بصورت عملی آشناشدند.
رﺋیس اداره شیلات شهرستان تنکابن و رامسر یادآورشد: شیلات تنکابن و رامسر بادارابودن 75 مرکزآبزی پروری و 3 تعاونی صیادی پره باتولید حدود 4800 تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی و با دارا بودن 2 بازار ماهی فروشان نقش مهمی درتامین گوشت سفید( ماهی) سالم و مورد نیازجامعه ایفاد می نماید.
وی درپایان تصریح کرد: غرب استان بدلیل داشتن شرایط مناسب آب و هوایی مستعد برای پرورش ماهی سردآبی (قزل آلا) نیز می باشد.