49 برگزاری کارگاه آموزشی شیوه  طبخ 10 نوع غذا  باماهی درشهرستان میاندرود
 برگزاری کارگاه آموزشی شیوه  طبخ 10 نوع غذا  باماهی درشهرستان میاندرود
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران عباس صادقی رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای ساری ومیاندرودگفت:

امروزه ثابت شده است که مصرف ماهی و آبزیان به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده خاصی به نام «امگا ـ 3»، در پایین آوردن چربی های نامطلوب خون تأثیر مهمی دارد، همچنین در حفظ تعادل فشار خون و نگهداری آن در حد مناسب مؤثر است.
وی درادامه افزود:
گروهی از مواد غذایی که تأثیر مهمی در سلامت انسان و پیشگیری از بیماری ها دارند، ماهی و آبزیان هستند. این مواد غذایی مفید که دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی هستند، چنانچه به مقدار کافی یعنی هفته ای 2 تا 3 بار در برنامه غذایی افراد گنجانده شوند در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها و حتی کنترل و کمک به بهبود عوارض و اختلالات مختلف، اثرات مهمی خواهند داشت اما نوع تغذیه، تأثیر مهمی در سلامت یا بیماری انسان دارد. همان گونه که تغذیه صحیح می تواند انسان را از گزند بیماری ها مصون نگه دارد و سلامت انسان را تأمین کند، تغذیه نامناسب نیز می تواند موجب ابتلای انسان به بسیاری از اختلالات ناگوار و مهلک بشود.
لذا شیوه طبخ نیز اهمیت بسیار بالایی در حفظ امگا3 دارد. به عبارت دیگر، خوردن حجم بالایی از مواد غذایی مختلف حاوی امگا3 که به خاطر شیوه پخت نادرست، خاصیت خود را از دست داده اند هیچ فایدهای برای بدن نخواهد داشت.
درهمین راستا شیلات مازندران باهماهنگی اموربانوان فرمانداری شهرستان میاندرود  برای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ،دوره طبخ ماهی رابااستفاده از مربی مجرب سرکارخانم محمود جانلو درشهرستان میاندرود اجرانموده که دراین دوره حدود40 نفرازبانوان شاغل ادارات و نیز خانه دار باشیوه طبخ 10 نوع غذاشامل: آش ماهی،پلو ماهی باکلم برگ، خوراک با ماهی کیلکا،سالادباماهی توپی، ماکارونی ماهی ،سالاد ماهی بابادمجان ، فسنجان ماهی ،مسمی ماهی ،خورشت هلی غرو باماهی، سیب زمینی باماهی آشنا شدند.

دراین دوره آموزشی که  فرماندارشهرستان ،رﺋیس آموزش وپرورش،محیط زیست واعضای شورای شهر وسایر مسولین  درآن حضوریافتند ،  آقای غلامیان فرماندارشهرستان طی سخنانی کوتاه ضمن تشکرازتلاش شیلات مازندران ازبرگزاری دوره وترویج فرهنگ مصرف ماهی ،آنرا گام مهم در ایجاد سلامتی درجامعه دانست چرا که اهمیت مهم مصرف ماهی در جامعه ایجاد سلامتی وشادابی است .وی درادامه  برضرورت استمرار این قبیل آموزشها دردستگاههای اجرایی برای بانوان شاغل هم تاکید کرد

تاریخ انتشار: 11:29:31 1398/04/23
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
جلسه هماهنگی حل مشکلات سوخت تعاونیهای صیادی پره منطقه نورومحموآباد باحضور رﺋیس اداره شیلات و شرکت نفت و هیات مدیره شرکتها دکتر قاسم کریم زاده جانشین مدیرکل ومعاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران اعلام کرد: حدود 2600 تن ماهی کیلکا تا پایان مرداد در مازندران صید وروانه بازارشده است مدیرکل شیلات مازندران در جمع روستائیان فرم و ملاکلای شهرستان فریدونکنار تاکید کرد: توسعه همه جانبه شهرستان فریدونکنار مستلزم مشارکت تمامی ادارات ، نهادها و مردم است شهادت مظلومانه اباعبداله الحسین (ع) و یاران باوفایش تسلیت باد ازرﺋیس شورای امربه معروف شیلات مازندران درهمایش استانی طلایه داران معروف استان به عنوان رﺋیس برتر استانی درسطح دستگاههای اجرایی تجلیل شد تبیین فلسفه و درسهای قیام امام حسین (ع) درمراسم زیارت عاشورا در اداره کل شیلات مازندران توسط حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمان برگزاری مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا دراداره کل شیلات مازندران باحضور معاون استاندارو فرماندار ویژه بابل پروژه 14 تنی پرورش ماهی گرم آبی کپور در روستای پاﺋین گنج افروز افتتاح شد تشریح عملکرد وفعالیتهای شیلات مازندران دربرنامه زنده رادیویی پرس وجو به مناسبت هفته دولت افتتاح پروژه  40 تنی پرورش ماهی سردآبی در منطقه خرم آباد شهرستان تنکابن به مناسبت هفته دولت حضورمدیرکل شیلات مازندران درمنزل شهید مدافع حرم سردارسیدجلال حبیب اله پوردربابلسر شرکت مدیرکل ،معاونین وکارکنان شیلات مازندران در چهارمین کنگره بزرگداشت 385 شهیدبسیج کارمندان درساری ملاقات عمومی  معاونین و مدیران ستادی شیلات مازندران در ادارات شیلات شهرستانها به مناسبت هفته دولت فرما ندار شهرستان سوادکوه ، از رئیس اداره شیلات شهرستان به عنوان مدیر برگزیده در هفته دولت تجلیل نمود. از 16 نفراز کارمندان نمونه شیلات مازندران درروز کارمند تجلیل شد
رفتن به بالای صفحه