تاریخ: 11:43:29 1398/04/24 بازدید: 1325
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، مهندس بهروز عمرانی رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای محمودآباد و نور درمحل برگزاری این دوره درمحمودآباد گفت : براساس سیاست های ابلاغی شیلات مازندران ، با همکاری اموربانوان فرمانداری شهرستان محمودآباد و هماهنگی های بعمل آمده درراستای تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و آشنایی بانوان با روش های متنوع و نوین طبخ ماهی بعنوان غذای سلامتی ، یک دوره آموزشی طبخ ماهی امروز دوشنبه 24 تیرماه با حضور معاون برنامه ریزی فرمانداری محمودآباد، رﺋیس اداره گردشگری و روسای شیلات مازندران درحوزه فعالیتی این اداره برنامه ریزی و برگزارشد.
عمرانی افزود: فراگیران با استفاده از مربی مجرب سرکارخانم کاشانی با شیوه طبخ 5 نوع غذا با ماهی شامل: ته چین سبزی پلو با ماهی ، سوپ ماهی ، فیش برگر ، ماهی پفکی و ماکارونی ماهی با سبزیجات آشنا شدند.
رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای محمودآباد و نور با اشاره به اینکه 40 نفر از بانوان شاغل ادارات دراین دوره شرکت کردند ، تصریح کرد: شرکت کنندگان اقدام اداره کل شیلات مازندران و همکاری شیلات شهرستان محمودآباد را درجهت تنوع بخشی و ترویج شیوه های نو در طبخ ماهی را تحسین و ضمن استقبال ، بر استمرار این دوره ها تاکید داشتند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار