تاریخ: 08:03:03 1398/04/25 بازدید: 939
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،دکترمهدی عباس زاده رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای فوق الذکر گفت:
تبلیغ وترویج فرهنگ مصرف آبزیان و نیز آموزش شیوه های نوین طبخ و آشپزی با ماهی به منظور رعایت حفظ ارزش غذایی ماهی یکی ازماموریتهای شیلات استان مازندران است که درهمین راستا براساس فراخوان انجام شده ، با حضور ۵۴ نفر از بانوان بسیجی ، شاغل در ادارات و خانه دار شهرستان سوادکوه شمالی ، توسط این اداره برگزار گرديد.
دكتر عباس زاده رئيس شيلات منطقه در خصوص این دوره ها بيان داشت كه برگزاري كلاسهاي آموزشي اينچنيني در راستاي ارتقاء سطح فرهنگ آبزي مصرفي و افزايش ميزان سهم آبزيان در سبد غذايي خانوار نقش موثری دارد و تعدادی از ادارات شهرستان نیز خواستار برگزاری این دوره ها درادارات خود بودند.
خاطر نشان مي سازد مرحله بعدي اين كلاس آموزشي ساعت ٩ صبح 30 تیرماه در محل دبيرستان مائده شهرستان سوادكوه برگزار خواهد شد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار