تاریخ: 11:49:03 1398/04/29 بازدید: 863
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، درادامه برگزاری دوره های آموزشی طبخ آبزیان دراستان مازندران ، درروزهای پایانی تیرماه ،شیلات شهرستان عباس آباد میزبان بانوان شاغل ادارات، بانوان فعال دربخش آبزی پروری و نیز خانه داربود.
مهندس مرتضی مجدی رﺋیس اداره این شهرستان درمحل برگزاری دوره آموزشی طبخ ماهی درعباس آباد گفت:
باهدف ترویج شیوه های نوین طبخ ماهی ،براساس هماهنگی بعمل آمده ،دوره فوق درمحل این اداره باآموزش شیوهای نوین طبخ ماهی برگزارشد که دراین دوره بااستفاده از تجربیات وتخصص مربی مجرب سرکارخانم مریم محمودی ،6 نوع غذا شامل : پتاژ ماهی، طبخ ماهی درفر،سس ماهی (تمبرهندی) ، گراتن ماهی ،توپک های ماهی و سمبوسه ماهی به فراگیران آموزش داده شد.
مجدی درادامه بااشاره به اینکه فراگیران دوره خواستار استمرار این دوره درسایرادارات و درسطح وسعیتری بودند افزود:
شهرستان عباس آباد بادارا بودن 5 شرکت تعاونی صیادی پره، و13 مرکز آبزی پروری و تولید بیش از 800 تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی نقش مهمی در تولید آبزیان استان دارد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار