تاریخ: 14:06:12 1398/05/01 بازدید: 427
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران دکتر مهدی عباس زاده رﺋیس اداره شیلات منطقه سوادکوه گفت :
دومین دوره آموزشی طبخ آبزیان باهماهنگی فرمانداری،آموزش وپرورش شهرستان درهنرستان کارودانش ماﺋده توسط اداره شيلات سوادكوه و سوادكوه شمالي با حضور بيش از ٥٠ نفر از بانوان شهرستان سوادكوه برگزار شد.در اين دوره که فرماندار شهرستان ،بخشدار مركزي و مديران دستگاه هاي اجرائي نيز حضور بهم رساندند، دكتر عباس زاده رئيس شيلات منطقه با برشمردن ضرورت افزايش سهم آبزيان در سبد غذائي خانوار و نقش آن در سلامتي عنوان داشت : دراین دوره آموزشی مربی مجرب طبخ سرکارخانم صمدی شیوه طبخ 5 نوع غذاباماهی شامل: سوپ ماهی، کراکت ماهی ،شنیسل ماهی، خوراک ماکارونی باماهی،و نیز کباب ماهی قزل آلا را به فراگیران آموزش های لازم را اراﺋه داد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار