تاریخ: 15:07:33 1398/11/21 بازدید: 1476
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، سید هادی عقیلی رﺋیس اداره شیلات شهرستان آمل از برگزاری یک دوره کلاس آموزشی طبخ آبزیان به مناسبت دهه فجر خبردادو گفت : به منظور تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان این دوره آموزشی با برنامه ریزی اداره کل شیلات مازندران و هماهنگی کمیته بانوان فرمانداری ویژه شهرستان آمل بهمراه بانوان شاغل درادارات و نهادهای دولتی این شهرستان برگزار گردید.
وی افزود: یکی از بهترین راهکارهای افزایش سرانه مصرف ، آشنایی بانوان با روشهای متنوع طبخ آبزیان است که دراین راستا با بهره گیری از مدرس مجرب طبخ آبزیان سرکارخانم اسدی ضمن بیان فواید و ارزشهای غذای ماهی و سایر آبزیان ، بانوان با سه نوع روش طبخ ماهی شامل : ته چین ماهی ، شنسیل ماهی و پاستا با ماهی بصورت عملی آشنا شدند.
رﺋیس اداره شیلات شهرستان آمل در پایان تصریح کرد: این دوره آموزشی حدود 40 نفر شرکت کننده داشته و امیدواریم با تداوم برگزاری اینگونه کلاسهای آموزشی سرانه مصرف افزایش و ماهی با تنوع و کیفیت بهتری طبخ و جایگاه ویژه خود را در سبد غذایی خانوار پیدا کند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار