به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، مهندس حسن حسین نژاد رئیس گروه فرآوری و بهبود کیفیت آبزیان شیلات مازندران از برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه فرآوری محصولات آبزیان خبرداد و گفت : این کارگاه آموزشی با هدف تنوع بخشی به تولیدات فرآوری آبزیان با حضور تعداد 20 نفر از کارشناسان فنی واحدهای تولیدی فرآوری شیلاتی استان و همکاران اداره کل شیلات مازندران به صورت تئوری و عملی برگزارگردید .
حسین نژاد افزود : دراین دوره آموزشی کارشناسان وشرکت کنندگان با روشهای تولید محصولات جدید شیلاتی با ارزش افزوده زیر نظر استاد دوره آقای مهندس رفیع پوربا آخرین روشهای فرآوری محصولات شیلاتی آشنا شدند .
لازم بذکر است مازندران با تولید حدود 110 هزارتن انواع آبزیان از جایگاه ویژه ای درکشور دراین حوزه برخوردار میباشد که با توسعه فرهنگ مصرف به صورت فرآوری شده میتوان ارزش افزوده مناسبی را دراین خصوص ایجاد نمود .