تاریخ: 10:19:15 1388/06/03 بازدید: 1097
آقاي مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: ماهي داراي ارزش غذائي ودرماني مفيد و سازند ه اي درتغذيه انسانهااست اما متاسفانه اين ماده غذائي چندان جايگاه مطلوبي ومناسبي در سبد غذائي خانواده ها ندارد كه به منظور بالا بردن فرهنگ مصرف آبزيان در جامعه و همچنين آموزش شيوه هاي نوين طبخ طبق هماهنگي با كميسيون امور بانوان فرمانداري، ادارات آموزش وپرورش ، بيمارستانها ي اين شهرستانها اداره كل شيلات استان مازندران طبق برنامه ريزي نسبت به برگزاري كلاس آموزشي طبخ براي خانمهاي خانه دار و شاغل در ادارات وهمچنين دبيران اقدام نموده است . مديركل شيلات مازندران درادامه افزود: در اين دوره ها تعداد يكصد نفر از فراگيرا ن با طبخ چند نوع از غذاها باگوشت ماهي با استفاده از مربي مجرب آشنا شدند كه باتوجه به استقبال خوب ازبرگزاري اين قبيل دوره ها اميد واريم با استمرار اين نوع آموزشها، بتوانيم ضمن ترويج فرهنگ مصرف ماهي، سلامتي و شادابي را براي جامعه فراهم نماييم.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار