به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، سرپرست اداره شیلات شهرستان ساری با بیان این مطلب که تبلیغ و ترویج مصرف آبزیان از طریق آموزش بدست می آید گفت : به منظورآشنایی بیشتر بانوان با فواید مصرف ماهی و فراگیری روش های مختلف طبخ آبزیان یک دوره آموزش طبخ آبزیان درموسسه خیریه غنچه های گل یاس برگزارگردید .
حسین پناهی افزود : این دوره با بهره گیری مدرس مجرب طبخ آبزیان سرکارخانم دهقان برای 75 نفر شامل ، مشاورین بانوان ادارات کل ، کارشناسان بهزیستی و نمایندگان تشکل های غیر دولتی ساری برگزارشد .
وی ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان ، روش های مختلف طبخ شامل ، ته چین ماهی ، سوپ ماهی ، اردرماهی و سالاد ماهی بصورت عملی آموزش داده شد و ادامه داد : پیش بینی می شود باتداوم برگزاری این دوره های آموزشی سرانه مصرف ماهی در استان افزایش و باتنوع وکیفیت بهتری طبخ وجایگاه ویژه خودرادرسبدغذایی خانوارپیداکند .