به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، دکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران بااشاره به اینکه ماهی سرشارازانواع ویتامین،پروتئین واسیدهای چرب غیراشباع امگا3 می باشد،خاطرنشان کرد:با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان، دوره های آموزشی- ترویجی ماهی و تغذیه سالم در مدارس استان مازندران برگزار گردید.
حسینعلی رستمی اهداف برگزاری این دوره های آموزشی -ترویجی را افزایش مصرف سرانه ماهی درخانوار عنوان کرد. واظهارداشت دراین راستا دوره آموزشی با مشارکت آموزش و پرورش شهرستانهای تنکابن،نوشهر،آمل،بابلسر،بابل،قائمشهر،جویبار،ساری وبهشهر در دبیرستانهای این شهرستانها و با حضور 1400 نفر از دانش آموزان برگزار شد .
دکتررستمی درادامه باتاکیدبرمصرف ماهی بعنوان غذای سلامتی ومصرف حداقل 2باردرهفته خاطرنشان کرد: ترویج و تبلیغ فرهنگ مصرف آبزیان با هدف حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و نقش مصرف آبزیان درکاهش بیماری ها بسیارمهم ومؤثر می باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد:یکی ازاهداف مهم آموزش مصرف آبزیان،آشنایی دانش آموزان وهم استانی های عزیز،با نحوه خرید و تشخیص ماهی خوب و سالم دربازار ازبین ماهی های قابل دسترس ، نحوه پخت و زمان مصرف ماهی و اهمیت حفظ محیط زیست درتولید ماهی است.
مدیر کل شیلات مازندران بااشاره به اینکه استان مازندران دارای 3500 مرکز آبزی پروری و تشکلهای صیادی می باشدکه درسال گذشته بیش از95 هزار تن انواع آبزیان تولیدو به بازار مصرف عرضه شد.اظهارداشت:اهمیت در حفظ سلامتی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ماهی استان بطورجدی پیگیری وتداوم خواهد داشت.