سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

برگزاری دوره های آموزشی بعنوان ماهی غذای سلامتی درمدارس استان مازندران

تاریخ: 14:14:57 1394/12/12 بازدید: 815
برگزاری دوره های آموزشی بعنوان ماهی غذای سلامتی درمدارس استان مازندران











به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات  استان مازندران، دکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران بااشاره به اینکه ماهی سرشارازانواع ویتامین،پروتئین واسیدهای چرب غیراشباع امگا3 می  باشد،خاطرنشان کرد:با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان، دوره های آموزشی- ترویجی ماهی و تغذیه سالم در مدارس استان مازندران برگزار گردید.  

حسینعلی رستمی اهداف برگزاری این دوره های آموزشی -ترویجی را افزایش مصرف سرانه ماهی درخانوار عنوان کرد. واظهارداشت دراین راستا دوره آموزشی با مشارکت آموزش و پرورش شهرستانهای تنکابن،نوشهر،آمل،بابلسر،بابل،قائمشهر،جویبار،ساری وبهشهر در دبیرستانهای این شهرستانها  و با حضور 1400 نفر از دانش آموزان  برگزار شد .

دکتررستمی درادامه باتاکیدبرمصرف ماهی بعنوان غذای سلامتی ومصرف حداقل 2باردرهفته خاطرنشان کرد: ترویج و تبلیغ فرهنگ مصرف آبزیان با هدف حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و نقش مصرف آبزیان درکاهش بیماری ها بسیارمهم ومؤثر می باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد:یکی ازاهداف مهم آموزش مصرف آبزیان،آشنایی  دانش آموزان وهم استانی های عزیز،با  نحوه خرید و تشخیص ماهی خوب و سالم دربازار ازبین ماهی های قابل دسترس ، نحوه پخت و زمان مصرف ماهی و اهمیت حفظ محیط زیست درتولید ماهی است.     

مدیر کل شیلات مازندران بااشاره به اینکه استان مازندران دارای 3500 مرکز آبزی پروری و تشکلهای صیادی می باشدکه درسال گذشته بیش از95 هزار تن انواع آبزیان تولیدو به بازار مصرف  عرضه شد.اظهارداشت:اهمیت در حفظ سلامتی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ماهی استان بطورجدی پیگیری وتداوم خواهد داشت.

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار