به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران ،دکتررستمی، مدیر کل شیلات مازندران از برگزاری اولین جشنواره طبخ و عرضه آبزیان استان،از 30اردیبهشت ماه امسال در بابلسر خبر داد و گفت: این جشنواره 30اردیبهشت تا دوم خرداد ماه در بابلسر برگزار می شود.
مدیرکل شیلات مازندران بابیان اینکه ماهی سرشارازانواع ویتامین ،پروتئین واسیدهای چرب غیراشباء امگا3می باشد، تصریح کرد:به منظور ترویج و توسعه فرهنگ مصرف آبزیان، افزایش سطح سلامت جامعه و معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی ، بهمراه معرفی تنوع شیوه های طبخ ماهی ، اولین جشنواره توسط بخش خصومی باهمکاری شیلات مازندران در مجتمع قصرماهی بابلسر برگزار مي گردد.
دکتررستمی درادامه باتاکیدبرمصرف ماهی بعنوان غذای سلامتی ومصرف حداقل 2باردرهفته خاطرنشان کرد: ترویج مصرف غذابا گوشت ماهی به عنوان غذای سالم و قرارگرفتن بیشتر ماهی در سبد غذایی خانوار به لحاظ اهمیت در حفظ سلامتی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ماهی استان بطورجدی پیگیری وتداوم خواهد داشت.