سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

نخستین جشنواره طبخ وعرضه آبزیان توسط بخش خصوصی در بابلسر برگزارشد .

تاریخ: 14:04:31 1395/03/04 بازدید: 867
نخستین جشنواره طبخ وعرضه آبزیان توسط  بخش خصوصی در بابلسر برگزارشد .








به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران،دکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران بابیان اینکه اولین جشنواره طبخ وعرضه آبزیان توسط بخش خصوصی باهمکاری شیلات مازندران از30اردیبهشت تا2خرداددربابلسربرگزارشد تصریح کرد:هدف از برگزاری این جشنواره بهره گیری مناسب از ظرفیت های مهم شیلاتی مازندران برای مردم و افزایش سطح مصرف سرانه آبزیان  با ارائه محصولات سالم و ارگانیک می باشد.                                                                                

 

مدیرکل شیلات مازندران درادامه اظهارداشت: این جشنواره در 11 غرفه برگزار شد. که از این تعداد پنج غرفه به عرضه ماهی‌زنده به‌‌صورت مستقیم اعم از ماهیان خاویاری، سرد آبی، گرم‌آبی و زینتی اختصاص داشت و همچنین 6 غرفه نیز به عرضه محصولات فرآوری شده مثل ماهیان بسته‌بندی شده، فیله شده، کنسرو، روغن‌‌ ماهی، طبخ‌ ماهی و آبزیان منجمد بوده است.

این مقام مسئول افزود:همچنین در این جشنواره هر روز ساعت 6 بعدازظهر، کلاس‌های آموزشی طبخ آبزیان برای بانوان نیز توسط  مربی مجرب سرکارخانم خالقی برگزار شد.

گفتنی است محصولات این جشنواره با15تا20درصدتخفیف عرضه شد

 

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار