به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران،دکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران بابیان اینکه اولین جشنواره طبخ وعرضه آبزیان توسط بخش خصوصی باهمکاری شیلات مازندران از30اردیبهشت تا2خرداددربابلسربرگزارشد تصریح کرد:هدف از برگزاری این جشنواره بهره گیری مناسب از ظرفیت های مهم شیلاتی مازندران برای مردم و افزایش سطح مصرف سرانه آبزیان با ارائه محصولات سالم و ارگانیک می باشد.
مدیرکل شیلات مازندران درادامه اظهارداشت: این جشنواره در 11 غرفه برگزار شد. که از این تعداد پنج غرفه به عرضه ماهیزنده بهصورت مستقیم اعم از ماهیان خاویاری، سرد آبی، گرمآبی و زینتی اختصاص داشت و همچنین 6 غرفه نیز به عرضه محصولات فرآوری شده مثل ماهیان بستهبندی شده، فیله شده، کنسرو، روغن ماهی، طبخ ماهی و آبزیان منجمد بوده است.
این مقام مسئول افزود:همچنین در این جشنواره هر روز ساعت 6 بعدازظهر، کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان برای بانوان نیز توسط مربی مجرب سرکارخانم خالقی برگزار شد.
گفتنی است محصولات این جشنواره با15تا20درصدتخفیف عرضه شد