فاز اول طرح احداث تولید و پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت ۳۰۰ تن گوشت و ۱۰ تن خاویار با حضور رءیس سازمان برنامه و بودجه ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی ، مدیرکل شیلات مازندران ،فرماندار ،امام جمعه شهرستان سیمرغ و مدیران ارشد استان و شهرستان در شهرستان سیمرغ آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، حسن اسحاقی مدیر کل شیلات با اشاره به اینکه مازندران در پرورش و تولید گوشت و خاویار در پرورش ماهیان خاویاری رتبه اول را در کشور را داراست افزود : اجرای این طرح موجب افزایش تولید و پرورش ماهیان خاویاری خواهد شد و مزیت این طرح را استفاده از تجهیزات نوین آبزی پروری در جهت بهره برداری حداکثری از آب دانست .
این طرح در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار مشتمل بر واحدهای پرورش ماهیان خاویاری،فرآوری و بسته بندی گوشت و خاویار،تولید خوراک آبزیان ، کشت آکواپونیک و بسته بندی و کود ارگانیک از پساب حاصله احداث خواهد شد.