تاریخ: 09:27:06 1386/08/10 بازدید: 722
اداره کل شیلات مازندران به منظور ترویج فرهنگ مصرف آبزیان , افزایش سطح سلامت جامعه و معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی , به همراه معرفی تنوع بسیار زیاد در طبخ غذاهای مطبوع , سالم و خوشمزه با انواع ماهی , اقدام به برگزاری مسابقه پخت آبزیان می نماید. علاقمندان به شرکت در مسابقه می توانند با رعایت شرایط ذیل تا تاریخ22/8/86 جهت ثبت نام به دبیرخانه جشنواره مراجعه نمایند. شرایط ا نتخاب غذا ( توسط داوران ) • حفظ ارزشهای غذایی ماهی • با صرفه بودن • بهنرین تزئینات • نوآوری و خلاقیت • کیفیت طعم و مزه غذا ضمنا به تعداد ی از برگزیدگان جوائز نفیسی به همراه تندیس جشنواره تقدیم می گردد رعایت موارد ذیل ضروری است • آخرین مهلت ثبت نام 22/8/86 • زمان تحویل غذا از ساعت 8 صبح مورخ 24/8/86 در محل جشنواره • نوع غذا و مشخصات آن و نام طبخ کننده • زمان برگزاری مسابقه 24 آبان ماه 86 ( از ساعت 9 صبح الی 12 ) • محل ثبت نام – مازندران – ساری – میدان امام - روبروی شرکت برق منطقه ای-طبقه فوقانی رستوران تشینه - اداره شیلات شهرستان ساری • تلفن تماس( 31199-011252 ) – تلففکس ( 2275008-0151 ) • داوری و انتخاب : ساعت 10صبح
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار