به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، سیّد ولی اله صالحی رئیس گروه ترویج و آبزیان شیلات مازندران بااشاره به اهميت رعايت اصول بهداشت وتغذيه مناسب درآبزي پروري به منظور جلوگيري از شيوع بيماري ها و دستيابي به توليدات با كيفيت مطلوب و كميت بالا در آبزيان خاطرنشان ساخت : آشنایی با عوامل بیماری زا ، تعاریف بیماری ، انواع بیماری های باکتریایی و ویروسی ، بیماری های انگلی و قارچی ، پیشگیری ، درمان و راههای جلوگیری ازانتقال بیماری از جمله محورها و سرفصلهای این کارگاه آموزشی بوده که با حضور مدرس دوره دکتر حسینی فرد استاد دانشگاه بابل و 40 نفر از پرورش دهندگان ماهیان سردآبی شهرستان بابل و آمل بمدت دو روز در تاریخهای 24 و 25 مهرماه سالجاری درسالن اجتماعات جهاد کشاورزی شهرستان بابل برگزارگردید .
وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری های ويروسي می تواند خسارت زیادی به پرورش دهندگان ماهی سردآبی وارد نماید ، هدف از برگزاری این دوره را آشنائی بیشتر با این نوع بیماریها ، پیشگیری وکنترل آن و رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از ورود و انتشارعوامل بیماریزا به واحدهای آبزی پروری عنوان کرد، واظهارداشت : دراین دوره آموزشی دکتر حسینی فرد مدرس دوره ضمن تشریح بیماری ویروسی ، راههای پیشگیری و مقابله با آن از جمله مدیریت بهداشت ، مدیریت آب ، رعایت اصول فنی درانتخاب و خرید بچه ماهی و مراحل تولید و ... را بیان نمودند .