سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

مرکز طبخ انواع آبزیان درشهرستان ساری به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح شد .

تاریخ: 08:59:20 1395/11/23 بازدید: 679
مرکز طبخ انواع آبزیان درشهرستان ساری به مناسبت دهه مبارک فجر  افتتاح شد .



به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، بمنظورگسترش فرهنگ آبزی مصرفی بعنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف انواع آبزیان یک واحد طبخ بصورت طبخ انواع غذاهای ماهی ( کباب و ... ) درشهرستان ساری توسط بخش خصوصی با مدیریت صفدرنوازنده به مناسبت دهه مبارک فجر راه اندازی و افتتاح گردید . دراین مرکز انواع کباب ماهی از جمله کوبیده ماهی  ( کپور ، فیتوفاک ، آمور و... ) طبخ و عرضه می شود .

لازم به ذکر است از موانع و مشکلات اساسی آبزی مصرفی ، تیغ و نحوه آماده سازی آن است که با توجه به شرایط زندگی امروزی و آپارتمان نشینی این مرکز با شرایط ایجاد شده توانسته درراستای حل این مشکلات گام بردارد .

گفتنی است این مرکز درشهرستان ساری واقع دربلوار خزر جنب بانک کشاورزی افتتاح و به  بهره برداری رسیده است .

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار