به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، بمنظورگسترش فرهنگ آبزی مصرفی بعنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف انواع آبزیان یک واحد طبخ بصورت طبخ انواع غذاهای ماهی ( کباب و ... ) درشهرستان ساری توسط بخش خصوصی با مدیریت صفدرنوازنده به مناسبت دهه مبارک فجر راه اندازی و افتتاح گردید . دراین مرکز انواع کباب ماهی از جمله کوبیده ماهی ( کپور ، فیتوفاک ، آمور و... ) طبخ و عرضه می شود .
لازم به ذکر است از موانع و مشکلات اساسی آبزی مصرفی ، تیغ و نحوه آماده سازی آن است که با توجه به شرایط زندگی امروزی و آپارتمان نشینی این مرکز با شرایط ایجاد شده توانسته درراستای حل این مشکلات گام بردارد .
گفتنی است این مرکز درشهرستان ساری واقع دربلوار خزر جنب بانک کشاورزی افتتاح و به بهره برداری رسیده است .