تاریخ: 09:41:13 1395/11/23 بازدید: 829
به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، حسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار گفت: بمنظورگسترش فرهنگ آبزی مصرفی بعنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف انواع آبزیان بویژه طبخ آسان و ارزان و همچنین سالم لقمه ای برای دانش آموزان توسط والدین، باهمکاری خوب رئیس جهادکشاورزی شهرستان بابلسر و نیز بهنمیر، بخشداری و مسئولین امور بانوان بابلسر و بهنمیر و اداره آموزش و پرورش، این دوره آموزشی با استفاده از مربی آشپزی مجرب در روستای عزیزک بهنمیر برگزار شد که دراین دوره تعداد84 نفر از بانوان روستای مذکور باشیوه های طبخ 5 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: آش ماهی،کتلت ماهی،قلقلی ماهی،املت ماهی،سالاد پاستا با گوشت ماهی آشنا شدند.ایشان اظهار امید وا ری کرد: با گسترش فرهنگ آبزي مصرفي و بالا بردن سرانه مصرف آبزيان بتوانیم سلامتی و شادابی رابرای جامعه به ارمغان آوریم. Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار