دکتر رستمی مدیرکل شیلات مازندران خبر داد: هفتمین جشنواره عرضه وطبخ آبزیان از17 اسفندماه در شهرستان ساری برگزار می شود
مدیرکل شیلات مازندران گفت: با توجه به ظرفیتها و توانمندی های خوب شیلاتی استان و جایگاه ممتاز آن در فعالیت های شیلاتی کشور، و نظربه در پیش بودن ایام پایانی سال و نیز تبلغ و ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه ، در نظر داریم این جشنواره را در شهر ستان ساری برگزار کنیم. دکتررستمی این مطلب را در جلسه ستاد برگزاری این جشنواره درسالن اجتماعات این اداره کل در بابلسراعلام کردو افزود: ترویج روشهای جدید طبخ ماهی و شناساندن آن به مردم و معرفی محصولات و فرآورده های شیلاتی از جمله اهداف مهم شیلات استان دربرگزاری این جشنواره است.
مدیرکل شیلات مازندران از اتحادیه ها و تعاونیهای صیادی و آبزی پروری به خصوص فعالان شیلاتی استان خواست با توجه به ظرفیت بالای شیلاتی در جشنواره با حساسیت بیشتری حضور یابند. وی بابیان اینکه سرانه مصرف آبزیان دراستان درحال حاضر 7/13 کیلو گرم است اظهار امیدواری کرد: جشنواره آبزیان بتواند زمینه های لازم را برای ارتقاء فرهنگ آبزی مصرفی و تولید بیشتر و افزایش سرانه مصرف آبزیان فراهم نماید .
به گفته دکتر رستمی ، هفتمین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان قرار است از ساعت 10 صبح 17 ( هفدهم ) اسفندماه جاری به مدت پنج روز در شهرستان ساری ، بعداز پل تجن ، پارک قائم به همراه کلاسهای آموزش طبخ ماهی با استفاده از مربی مجرب برگزار شود که شهروندان می تواند ضمن بازدید و خرید محصولات شیلاتی به صورت رایگان در کلاسهای آموزشی طبخ شرکت کنند. مدیرکل شیلات استان همچنین از برگزاری مسابقه طبخ ماهی در پنج محور : حفظ ارزشهای غذایی ماهی،بهترین تزئینات،باصرفه بودن و سهولت در طبخ , ،نوآوری و خلاقیت ، کیفیت و طعم ومزه غذا خبرداد و تصریح کرد:ازتعداد 15 نفربرتر شرکت کننده درمسابقه طبخ ماهی که درروز جمعه 20/12/95 ساعت 10 صبح در محل جشنواره برگزار می شود تجلیل خواهد شد.