دکتر رستمی مدیرکل شیلات مازندران درمراسم افتتاحیه این جشنواره که با حضور مسئولین استانی و شهرستان ساری به مدت پنج روز برگزار می شودگفت: استان مازندران از جایگاه مهمی درامورتولیدات شیلاتی برخوردار می باشد و درخیلی از موارد حائز مقام اول درکشور می باشد .وی بااشاره به اینکه کل تولید آبزیان درجهان (یکصد و شست وهشت میلیون ) تن می باشدکه روند تولید آبزیان پرورشی رو به افزایش می باشد . مدیرکل شیلات استان تولید آبزیان کشوررا حدوداً) یک ) میلیون تن اعلام کردو افزود: با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل شیلاتی در استان ، شیلات مازندران از استانهای پیشرو و توسعه یافته درامورتولیدات شیلاتی است.دکتر رستمی درادامه کل تولیدات شیلاتی صید و آبزی پروری استان رادرسال نودو پنج 91775 ( نودویک هزاروهفتصدو هفتاد و پنج ) تن اعلام کرد وبااشاره به نقش مهم مصرف ماهی در سلامتی افراد جامعه ,و اینکه سرانه مصرف ماهی در دنیا 20 کیلو گرم است ، سرانه مصرف ماهی در کشوررا 10 ( ده) کیلوگرم و استان مازندران را حدود 14 ( چهارده )کیلو گرم اعلام و هدف از برگزاری این جشنواره را ،توسعه فرهنگ آبزی مصرفی و ارتقاء سرانه مصرف آبزیان ،ترویج و آموزش انواع روش های طبخ ماهی و آشنایی بیشتر مردم با ماهی و فواید مصرف آن ،شناخت گونه های آبزیان وعرضه مستقیم آبزیان و دسترسی آسان مردم برشمرد و اظهار امید واری کرد: شیلات درکنارسایر کارهای محوری و زیربنایی توجه ویژه ای به امربازارآبزیان و دسترسی مردم به محصولات شیلاتی دارد که انشائالله بتوانیم درطول سال درهمه شهرهای استان این نوع جشنواره را برگزارنمائیم و شاهد افزایش سرانه مصرف ماهی دراستان حتی بالاتراز نرم جهانی باشیم . هفتمین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان دراستان از 17 اسفند ماه لغایت 21 اسفند ماه 95 بمدت 5 روزدر پارک قائم شهرستان ساری برگزاری می گردد .