دکترمهدی گلچوب مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز درجشنواره عرضه و طبخ آبزیان شهرستان ساری بااعلام این مطلب گفت: این جشنواره برای توسعه یکی از بخشهای بالقوه استان که از ظرفیت بالایی برای توسعه اقتصادی استان است برگزار شد.وی افزود: دریای خزر، وجود آببندان و مواهب طبیعی خدادادی زمینهای را ایجاد کرد تا در حوزه آبزیپروری گامهای اساسی برداشته شود.مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران افزود: کمیته توسعه آبزیپروری و بازار شیلات و آبزیان در راستای توسعه تولید و مصرف آبزیان در استان تشکیل شد.این مسؤول با بیان اینکه با توجه به حجم بالای تولید آبزیپروری که در آینده شاهد آن خواهیم بود باید به فکر بازارهای داخل و خارج باشیم، گفت: در بازارهای داخل باید با برگزاری جشنوارههای آبزیپروری فرهنگ مصرف ماهی را افزایش دهیم و در بازار خارج هم بهدنبال صادرات این محصول باشیم.گلچوب خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی نه تنها استانی بلکه باید در سطح ملی باشد تا مردم آشنایی لازم را نسبت به چگونگی روش طبخ و تضمین سلامتی این محصول بدانند و سرانه مصرف آن در بین مردم افزایش یابد.وی اظهار کرد: سرانه مصرف ماهی در کشورهای پیشرفته 30 کیلوگرم است و کشور ما یک سوم کشورهای پیشرفته مصرف پروتئین داریم.مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: اگر شاخص مصرف ماهی 30 درصد افزایش یابد تقاضا در بازار افزایش پیدا میکند و افزایش تولید، اشتغال و توسعه اقتصادی استان را بهعنوان بزرگترین تولیدکننده صنعت شیلاتی بهدنبال دارد.