سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

ارائه 40 غذا در مسابقه طبخ ماهی در پارک قائم شهرستان ساری

تاریخ: 09:16:22 1395/12/21 بازدید: 1288
ارائه 40 غذا در مسابقه طبخ ماهی در پارک قائم شهرستان ساری



به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران در هفتمین جشنواره عرضه وطبخ ماهی که در این شهرستان از 17اسفندماه درپارک قائم برگزار شد بااستفاده از مربیان مجرب آشپزی کلاسهای آموزشی ، عصرها در محل جشنواره برگزار می شد که مورد استقبال خوب بانوان قرار می گرفت که براساس برنامه از قبل اعلام شده مسابقه طبخ در 5 محور :1- محورحفظ ارزش غذایی ماهی2- کیفیت ,طمع و مزه غذا3-بهترین تزئينات 4-باصرفه بودن و سهولت در طبخ 5- نوآوری و خلاقیت برگزار شد که نهايتاً پس از داوری توسط مربیان مجرب 15 غذا در 5 محور فوق به عنوان برتر انتخاب شدند که با حضوردکتر رستمی مدیرکل شیلات استان ازآنان با اهداء لوح تقدیر و هدایا تجلیل شد.دکتر رستمی دراین مسابقه طی سخنان کوتاهی هدف ازاین مسابقه را تنوع در شیوه های طبخ ماهی به عنوان غذای سلامتی اعلام کرد وافزود: شیلات مازندران در کنار برنامه ریزی برای افزایش بهره وری درتولید آبزیان استان ,تلاش می نماید ازطریق برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی طبخ ماهی، شیوه های صحیحتر طبخ را به خانواده ها بویژه بانوان آموزش داده تا ماهی مصرفی مردم در سبد خانوارها نقس بیشتری در سلامتی آنها ایفا نماید وی اظهارامیدواری کرد خانواده هاباتوجه به نقش مهم آبزیا ن در سلامت جامعه بیشتر ماهی رادر سبد عذایی فرزندان خود قراردهند.

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار