تاریخ: 07:22:16 1388/12/25 بازدید: 1443
مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات مازندران در خصوص خريد ونگه داري ماهي قرمز شب عيد گفت:ماهي قرمز جزء لاينفك سفره هفت سين به شمار مي آيد و هموطنان عزيز اين مهمان آبزي را به واسطه تحرك ، پويايي ذاتي و سرخي رنگ آن و به واسطه شفافيت آب نماد اقبال ، سلامتي و شادابي مي دانند . مديركل شيلات استان مازندران با اعلام مطلب فوق بررعايت نكات ذيل در هنگام خريد ماهي توسط شهروندان تاكيد و افزود : در انتخاب ماهي قرمز سعي شود ماهي با اندازه كوچكتر خريداري گردد و براي انتقال لحظه اي ماهي ازظرفي به ظرف ديگراز تور هاي مخصوص استفاده و از دستكاري ماهي خوداري نمايند . ضمن اينكه سعي شود حداقل دو قطعه ماهي خريداري كه داراي فلس ( پولك ) شفاف و براق بوده و از خريد ماهي قرمز با شكم متورم خوداري نمايند . ايشان در ادامه با اشاره به اينكه پس از انتقال ماهي خريداري شده به منازل مواردي هم بايد رعايت تا ماندگاري اين آبزي بيشتر گردد تصريح كرد : براي هرقطعه ماهي قرمز يك ليتر آب مناسب در ظروف دهان گشاد لازم است و بايد از غذا هاي آماده و به صورت محدود يكبار در روز براي غذادهي ماهي استفاده كرد و هر روز يكبار آب ظرف ماهي را با آبي كه 24 ساعت قبل در دماي اتاق نگه داري شده است تعويض نمائيم و با يد طوري برنامه ريزي كرد كه دماي آب ظرف نگهداري ماهي قرمز، از 25 درجه سانتي گراد افزايش نيابد و چنانچه از آب شهري استفاده مي نمايند ابتدا آنرا در داخل ظرفي ريخته و به مدت 2الي 3 ساعت صبر تاكلر آن حذف و سپس آن را براي ماهي استفاده نمائيم، واز نگه داري ماهي در مقابل نور خورشيد خوداري نمائيم . مهندس حبيب نژاد ضمن آرزوي سال خوب و خوش براي هموطنان عزيز در سال جديد اظهار اميدواري كرد كه شهروندان محترم در پايان مراسم عيد و روز 13 فروردين ( روز طبيعت ) با حضور در كنار طبيعت آنها را به مكان و خواستگاه اوليه يعني طبيعت بازگردانيم
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار