سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 14 اردیبهشت 1403

برگزاری اولین دوره آموزشی طبخ ماهی غذای سلامتی استان مازندران در سال 1396 در شهرستان سوادکوه

تاریخ: 13:40:53 1396/01/28 بازدید: 1136
برگزاری اولین دوره آموزشی طبخ  ماهی غذای سلامتی استان مازندران در سال 1396 در شهرستان سوادکوه

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،دکتر رستمی مدیرکل شیلات استان مازندران با اعلام این مطلب در محل این اداره کل در بابلسر
گفت: ماهی سرشار از انواع ویتامین ،پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 می باشد که ترویج مصرف غذا با گوشت ماهی به عنوان غذای سالم و قرارگرفتن بیشتر ماهی در سبد غذایی خانوارها به لحاظ اهمیت آن در حفظ سلامتی وجلوگیری از بسیاری از بیماریها، ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ،  یکی از اولویتها و برنامه های شیلات مازندران است که در سال جاری به طور جدی پیگیری و تداوم خواهد داشت  . مدیرکل شیلات استان درادامه با اشاره به اینکه اولین دوره  فوق در شهرستان سوادکوه آغاز شده است از بانوان و خانمهای خانه دار خواست تا مصرف ماهی را حداقل دو بار در هفته در برنامه غذایی خانواده های خودقراردهند. دکتر رستمی همچنین تصریح کرد: اولین دوره آموزشی طبخ ماهی به عنوان غذای سلامتی با استقبال خوب و شرکت تعداد 107 نفر از فراگیران شامل : سرآشپزهای هتلها، رستورانها، آشپزخانه هاو فست فودها و نیز بانوان شاغل درادارات شهرستانهای سوادکوه و نیز سوادکوه شمالی با استفاده از مربی مجرب برگزار شد که  فراگیران با شیوه های نوین آشپزی با گوشت ماهی ازجمله سوپ ماهی ، پیتزا ماهی ، شامی ماهی ، ته چین و سالاد ماهی آموزش های لازم را فرگرفتند. دکتررستمی در پایان ازهمکاری کلیه دستگاههای شهرستانهای مذکور دربرگزاری این دوره ها و ترویج فرهنگ آبزی مصرفی تقدیرو تشکرکرد
پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار