تاریخ: 13:40:53 1396/01/28 بازدید: 1197
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،دکتر رستمی مدیرکل شیلات استان مازندران با اعلام این مطلب در محل این اداره کل در بابلسر گفت: ماهی سرشار از انواع ویتامین ،پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 می باشد که ترویج مصرف غذا با گوشت ماهی به عنوان غذای سالم و قرارگرفتن بیشتر ماهی در سبد غذایی خانوارها به لحاظ اهمیت آن در حفظ سلامتی وجلوگیری از بسیاری از بیماریها، ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ، یکی از اولویتها و برنامه های شیلات مازندران است که در سال جاری به طور جدی پیگیری و تداوم خواهد داشت . مدیرکل شیلات استان درادامه با اشاره به اینکه اولین دوره فوق در شهرستان سوادکوه آغاز شده است از بانوان و خانمهای خانه دار خواست تا مصرف ماهی را حداقل دو بار در هفته در برنامه غذایی خانواده های خودقراردهند. دکتر رستمی همچنین تصریح کرد: اولین دوره آموزشی طبخ ماهی به عنوان غذای سلامتی با استقبال خوب و شرکت تعداد 107 نفر از فراگیران شامل : سرآشپزهای هتلها، رستورانها، آشپزخانه هاو فست فودها و نیز بانوان شاغل درادارات شهرستانهای سوادکوه و نیز سوادکوه شمالی با استفاده از مربی مجرب برگزار شد که فراگیران با شیوه های نوین آشپزی با گوشت ماهی ازجمله سوپ ماهی ، پیتزا ماهی ، شامی ماهی ، ته چین و سالاد ماهی آموزش های لازم را فرگرفتند. دکتررستمی در پایان ازهمکاری کلیه دستگاههای شهرستانهای مذکور دربرگزاری این دوره ها و ترویج فرهنگ آبزی مصرفی تقدیرو تشکرکرد Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار