سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

تعداد 37 نفر از بانوان شاغل ادارات و نیز سرآشپزان آشپزخانه های تنکابن در دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی غذای سلامتی شرکت کردند.

تاریخ: 07:39:53 1396/01/31 بازدید: 359
تعداد 37 نفر از بانوان شاغل ادارات و نیز سرآشپزان آشپزخانه های  تنکابن در دوره آموزشی آشنایی با  طبخ  ماهی غذای سلامتی شرکت کردند.



رضا فلکی مقدم رئیس اداره شیلات شهرستان تنکابن :

تعداد 37 نفر از بانوان شاغل ادارات و نیز سرآشپزان آشپزخانه های  تنکابن در دوره آموزشی آشنایی با  طبخ  ماهی غذای سلامتی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،رضا فلکی مقدم رئیس اداره شیلات شهرستان تنکابن گفت: درراستای برنامه های اداره کل شیلات استان مازندران درجهت بالابردن سرانه مصرف ماهی درجامعه ، یک دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ ماهی دراین شهرستان برگزار شد که دراین دوره تعداد 37 نفر ازبانوان شاغل درادارات و نیز سرآشپزان آشپزخانه های این شهرستان با روشهای طبخ شش نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی ، قلیه ماهی ، ، کوکو ماهی و نیز ساندویچ ماهی که توسط یکی از مربیان مجرب آشپزی استان تدریس گردید آشنا ، و آموزشهای لازمه را فراگرفتند.

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار