به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،مهندس صفی اله عسگری فر رئیس اداره شیلات شهرستان قائمشهرگفت: به منظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه و نیز با توجه به اهمیت ماهی در سلامت و شادابی افراد و نقش موثر آن در جلوگیری از بسیاری از بیماریهاو درراستای سیاستهای شیلات استان برای بالابردن سرانه مصرف ماهی درجامعه ، یک دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ ماهی دراین شهرستان برگزار شد که دراین دوره تعداد 70 نفر ازشاغلین درادارات و نیز سرآشپزان رستورانهای این شهرستان با روشهای طبخ 5 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی ، پیتزا ماهی باسبزیجات ، ، کوکو ماهی و نیز ته چین قالبی ماهی که توسط یکی از مربیان مجرب و مدرس آشپزی استان تدریس گردید آشنا ، و آموزشهای لازمه را فراگرفتند. عسگری فر درادمه افزود: نظر به اهمیت این کلاس آموزشی – ترویجی ، مهندس محمدی به اتفاق مدیر جهاد کشاورزی ،رئیس اداره گردشگری ، ورئیس مراکزآموزش فنی و حرفه ای طی بازدید از کلاس مذکور از تلاشها و برنامه های شیلات استان در ترویج فرهنگ آبزی مصرفی تقدیر و تشکرکرد