سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

کلاس آموزشی طبخ ماهی درشهرستان چالوس برگزار شد.

تاریخ: 09:46:57 1396/02/04 بازدید: 1006
کلاس آموزشی طبخ ماهی درشهرستان چالوس برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران علی پاشا زانوسی رئیس اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس گفت: آموزش و تنوع در شیوه های طبخ ماهی به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه یکی از اهداف و سیاستهای شیلات مازندران است و در این راستا یک دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در شهرستان چالوس برگزارشد.

وی افزود: در این دوره آموزشی طبخ 6 نوع غذا با ماهی شامل پم دوشز، پاستا با سس کدو حلوایی وجعفری، خورش قلیه ماهی، لقمه ماهی، سوپ ماهی و کتلت ماهی به بانوان آموزش داده شد و فراگیران را با شیو های طبخ آشنا کرد.
پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار