به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران علی پاشا زانوسی رئیس اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس گفت: آموزش و تنوع در شیوه های طبخ ماهی به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه یکی از اهداف و سیاستهای شیلات مازندران است و در این راستا یک دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در شهرستان چالوس برگزارشد.
وی افزود: در این دوره آموزشی طبخ 6 نوع غذا با ماهی شامل پم دوشز، پاستا با سس کدو حلوایی وجعفری، خورش قلیه ماهی، لقمه ماهی، سوپ ماهی و کتلت ماهی به بانوان آموزش داده شد و فراگیران را با شیو های طبخ آشنا کرد.