سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

تولید بیش از 1.2 میلیون تن آبزی در کشور/ 2200 تن گوشت ماهیان خاویاری در مازندران تولید می‌شود

تاریخ: 19:54:49 1400/12/20 بازدید: 1076
تولید بیش از 1.2 میلیون تن آبزی در کشور/ 2200 تن گوشت ماهیان خاویاری در مازندران تولید می‌شود

سرپرست سازمان شیلات ایران اعلام کرد: حدود یک میلیون و 268  هزار تن تولید آبزیان کشور است که از این میزان حدود 550 هزار تن مربوط به آبزی پروری است.
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، مهندس سید حسین حسینی در حاشیه سفر استانی و بازدید امروز وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع پرورش ماهی خاویاری قره برون در چپکرود شهرستان جویبار استان مازندران در یک مصاحبه خبری گفت: یکی از گونه‌های مهم در آبزی پروری، گونه ماهیان خاویاری است، زیرا صید ماهیان به علت تحت فشار بودن ذخایر در دریا ممنوع است.
وی افزود: در حال حاضر پرورش ماهیان خاویاری در 22  استان کشور انجام می‌گیرد و در این مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان جویبار که یک مگا پروژه ماهی خاویاری است، نزدیک به 50 درصد گوشت ماهیان خاویاری کشور تولید می‌شود.
حسینی با اشاره به ظرفیت‌های این مجتمع پرورش ماهی خاویاری اظهار داشت: تشکیل زنجیره ارزش از تولید بچه ماهی تا پرورش، فرآوری، پایانه صادرات و تولید خوراک آبزی در دستور کار این مجتمع تولیدی است.
وی گفت: در  استان مازندران 2200 تن گوشت ماهیان خاویاری تولید می‌شود.
سرپرست سازمان شیلات ایران اضافه کرد: 1600 تن از گوشت خاویاری استان مازندران از طریق این مجتمع تولید می‌شود.
وی با بیان این که در مجتمع پرورش ماهی خاویاری قره برون حدود 5.5 تن خاویار استحصال می‌شود، تصریح کرد: ما در تکنولوژی و عمل آوری خاویار حرف اول را می‌زنیم با این حال توسعه صنایع تبدیلی در مرحله پس از تولید موضوع بسیار مهمی در بخش کشاورزی و در حوزه شیلات به شما می‌رود.
حسینی گفت: با همت دست اندرکاران این مجتمع نیز برای احداث صنایع تبدیلی و فرآوری گوشت خاویاری اقدامات خوبی انجام شده تا ارزش افزوده پس از تولید در سبد درآمدی تولید کننده قرار بگیرد.

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار