سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

سرپرست اداره کل شیلات مازندران درحاشیه هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری کشور درتهران اعلام کرد: بیش از۶۰ درصد گوشت و خاویارپرورشی کشور در استان مازندران تولید می‌شود

تاریخ: 21:35:17 1401/04/26 بازدید: 646
سرپرست اداره کل شیلات مازندران درحاشیه هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری کشور درتهران اعلام کرد: بیش از۶۰ درصد گوشت و خاویارپرورشی کشور در استان مازندران تولید می‌شود

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، قاسم کریم زاده سرپرست اداره کل شیلات مازندران عصرامروز یکشنبه ۲۶ تیرماه باشرکت در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و نمایشگاه خاویار و صنایع وابسته که همزمان با روز گرامیداشت خاویار ایرانی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در تهران برگزارشد، گفت: ماهیان خاویاری از باارزشمند‌ترین آبزیان ازلحاظ غذایی و اقتصادی دریای خزرمی باشند و خاویار ایرانی نیز در سطح بین المللی شهرت جهانی دارد.

 وی درادامه بااشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی استان دربخش ماهیان خاویاری افزود: هم اکنون ۳۴ واحد پرورش ماهیان خاویاری دراستان فعال هستند که در سال گذشته با تولید  ۲۰۵۶ تن گوشت  ( 60% تولید کشور ) جایگاه اول رادر زمینه پرورش ماهیان خاویاری داراست.

 سرپرست اداره کل شیلات مازندران همچنین از صادرات بیش از۱۰۰ ( یکصد) تن گوشت ماهیان خاویاری پرورشی  و ۱۳۵۲ کیلو گرم خاویار پرورشی درسال گذشته به خارج از کشور بویژه کشورهای اروپایی و خلیج فارس خبرداد و تصریح نمود: ازآنجایی که توسعه پرورش ماهیان خاویاری یکی از پروژه‌های مهم و مصوب اقتصاد مقاومتی است و سرمایه گذاری دراین بخش با خود افزایش تولید آبزیان، تامین بخشی از پروتئین جامعه ، درآمدزایی و اشتغال رابهمراه دارد شیلات مازندران از طرحهای سرمایه گذاری دراین بخش حمایت خواهد کرد.

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار