به گفته کارشناسان و متخصصان امور تغذیه گوشت ماهی دارای ارزش غذایی بسیاری بالایی است به همین خاطر آنان تاکید دارند تا این ماده غذایی در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک غذایی مفید و موثر در سلامتی افراد گنجانده شود . علی پاشا رئیس اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس با اعلام مطلب فوق گفت: این اداره درراستای سیاستها و برنامه های اداره کل شیلات مازندران درجهت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان نوشهر رابطین بهداشت مراکز بهداشتی در مناطق مختلف شهرستانی اعم ازروستاها رادر محل این اداره جمع و با استفاده از یک مربی بین المللی و مجرب، کلاس آموزشی طبخ ماهی را درروز دوشنبه بیست و یکم آذر ماه برگزار کرد که دراین دوره تعداد 60نفراز فراگیران با شیوه های چهار نوع سوپ ماهی، کیک ماهی ، ماکارونی ماهی ، سالاد ماهی آموزشهای لازم را فراگرفتند . پاشا در پایان میزان تولید آبزیان این اداره درسال 89 را حدود 1500 تن انواع ماهی برشمرد و اظهار امیدواری کرد با استمرار این گونه آموزشها در کلیه شهرستانها سرانه مصرف ماهی به عنوان یک غذای سلامتی افزایش یابد.