برگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی دراداره شیلات شهرستان بابل
به گفته کارشناسان و متخصصان امور تغذیه گوشت ماهی ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد به همین خاطر آنان تاکید می نمایند تا این ماده غذایی در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک غذایی مفید و موثر در سلامتی افراد،گنجانده شود . رئیس اداره شیلات شهرستان بابل با اعلام مطلب فوق گفت: شیلات شهرستان بابل از لحاظ برخورداری از ظرفیتهای شیلاتی خوبی درسطح استان برخوردار است و تلاش می نماید با تولید پروتئین سالم ( ماهی) بخشی از نیازهای جامعه را تامین نماید .این اداره درکنار تلاش درجهت افزایش کمی تولید درراستای سیاستها و برنامه های اداره کل شیلات مازندران درجهت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان بابل و رابطین بهداشت مراکز بهداشتی در مناطق مختلف شهرستان وهمچنین اداره فنی حرفه ای با استفاده از دومربی بین المللی و مجرب، کلاس آموزشی طبخ ماهی را درسه روز ازسیزدهم لغایت پانزدهم دیماه برگزار کرد که دراین دوره تعداد 160نفراز فراگیران با شیوه های طبخ هیجده نوع غذاباگوشت ماهی آموزشهای لازم را فراگرفتند . رجبی در پایان اظهار امیدواری کرد با استمرار این گونه آموزشها در کلیه شهرستانها سرانه مصرف ماهی به عنوان یک غذای سلامتی افزایش یابد.