سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: شنبه 3 آذر 1403

شرکت 107 نفر ازبانوان در دوره آموزشي طبخ ماهي

تاریخ: 08:08:07 1390/10/20 بازدید: 920

شرکت 107 نفر ازبانوان در دوره آموزشی طبخ ماهی  درشهرستانهای  بابلسرو فریدونکنار

           بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان بابلسرگفت:  ارزش غذایی جانوران آبزی و اثرات اعجاب آور اسیدهای چرب امگا-3 موجود در گوشت و روغن آبزیان، آنها را به عنوان غذای سلامتی در تمام دنیا شناسانده است البته با تمام خواصی که برای آبزیان و امگا ۳ موجود در روغن ماهی وجود دارد حصول خواص فوق بستگی به عوامل متعدد دیگری نیز دارد که بایستی با آموزش و تبلیغات گسترده به ویژه از طریق برگزاری دوره های آموزش طبخ برای بانوان که درخانواده ها بار اصلی آشپزی رابرعهده دارند و نیز رسانه ها فرهنگ روش پخت صحیح ماهی را ترویج نمود که دراین زمینه  اداره شیلات شهرستان بابلسر در راستای سیاستهای اداره کل شیلات استان در جهت تنوع بخشی شیوه های طبخ ماهی دو ( 2) دوره آموزشی طبخ ماهی رااز طریق هماهنگی با امور بانوان فرمانداریهای شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار در تاریخهای 18 و 19 دی ماه برگزار کرد که مورد استقبال خوب و گسترده شرکت کنندگان قرار گرفت و 107 نفر از بانوان با شرکت دراین دوره ها با شیوه های طبخ شش نوع غذا ( سوپ ماهی ، استیک ماهی- خورا ک ماهی- ته چین ماهی- قلیه ماهی  و ماهی شکم پر)باگوشت ماهی توسط مربی مجرب آشنا شدند. در طول برگزاری این دوره ها معاون فرماندار ، معاون آبزی پروری شیلات استان ،روسای آموزش و پرورش و نیز اداره کار و رفاه از برگزاری این دوره ها بازدید و بر استمرار برگزاری این دوره ها تاکید نمودند

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار