شرکت خوهران شاغل سازمان جهاد کشاورزی استان درکلاس آموزش طبخ ماهی شیلات شهرستان ساری
عیسی زارع رئیس اداره شیلات شهرستان ساری با اعلام اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ آبزی مصرفی یکی از سیاستهای شیلات استان است گفت: گوشت ماهی به دلیل ارزش غذایی مفید و فراوان آن همواره مورد تاکید کارشناسان امور تغدیه به خانواده ها است که تلاش نمایند تا آنرا به عنوان یک غذای سالم درسبد غذایی هفتگی قرار دهند.با توجه به اهمیت موضوع طی هماهنگی بعمل آمده با سازمان جهاد کشاورزی استان تعداد 50( پنجاه نفر) از بانوان شاغل در بخشهای مختلف سازمان درکلاس آموزش طبخ ماهی شرکت نمودند که دراین دوره با استفاده ازمربی مجرب با شیوه های طبخ کاناپ ماهی ، کراتل ماهی، سوپ ماهی، ته چین ماهی، دلمه تخم مرغ ماهی آشنا شدند. زارع درادامه با اشاره به ظرفیتهای شیلاتی حوزه فعالیتی این اداره افزود: شیلات شهرستان ساری با تولید 12744 ( دوازده هزار و هفتصد و چهل و چهار )تن انواع ماهیان پرورشی یکی از قطبهای مهم شیلاتی استان است که بیش از یک هزار و سیصد نفر به صورت مستقیم دربخشهای مختلف فعالیت می نمایند.