کلاس آموزش طبخ ماهی توسط شیلات شهرستان ساری برای دانش آموزان مقاطع دبیرستانی
عیسی زارع رئیس اداره شیلات شهرستان ساری با اعلام اینکه گوشت ماهی به دلیل ارزش غذایی بالای ماهی و اثرات اسیدهای چرب امگای موجود در گوشت و روغن ماهی گفت:درراستای ترویج و تبلیغ فرهنگ آبزی مصرفی و افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذائی خانوارها اداره شیلات شهرستان ساری باهماهنگی اداره آموزش و پرورش ، مرکز آموزش فنی و حرفه ای اقدام به برگزاری دو دوره آموزش طبخ ماهی با حضور دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه کوثر اسلام آباد میاندورد و نیز هنرستان کار ودانش ابتکار ساری به تعداد 85 نفر نمود که دراین دوره دانش آموزان با استفاده از مربی مجرب با شیوه های طبخ آبزیان 8 نوع طبخ شامل کاناپ ماهی، گراتن ماهی، سوپ ماهی، ته چین ماهی ، دلمه تخم مرغ وماهی ، کوفته ماهی ، ماکارونی ماهی و الویه ماهی آشنا شدند. حسین نژاد فرماندار شهرستان ساری که به اتفاق کلانتری رئیس اداره منابع آب این شهرستان از این کلاسها بازدید نمودند این اقدام شیلات رادر جهت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان یک غذایی سالم و مفید در جامعه ارزشمند و بربرگزاری و استمرار آن تاکید کردند