به گزارش روابط عمومی شیلات استان مازندران، عصر امروز چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ جشنواره غذاهای دریایی با حضور مهندس حسینی معاون وزیر و رئيس سازمان شیلات ایران در محل هفتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته در تهران و با شرکت و ارائه حدود ۸۰ نوع غذا با استفاده از گوشت ماهی برگزار شد که با داوری سه نفر از مربیان مجرب کشور در زمینه آشپزی ، اداره کل شیلات مازندران حائز رتبه برتر در ارائه و طبخ ماهی کیلکا شد که پس از پایان مسابقه لوح تقدیر مهندس حسینی معاون وزیر و رئيس سازمان شیلات ایران به اداره کل شیلات استان مازندران اهدا و از حضور و مشارکت فعال و موثر اداره کل شیلات استان مازندران در جشنواره در راستای ترویج آبزی مصرفی در جامعه تجلیل شد.