سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

دکتر حسن خیریانپور معاون هماهنگی اموراقتصادی وگردشگری استاندار مازندران در مراسم ماهیدارشدن قفسهای دریایی در شهرستان عباس آباد اعلام کرد: دستگاه‌های محوری باید کمک کننده و تسهیل کننده توسعه فعالیت‌های شیلاتی در استان باشند.

تاریخ: 17:18:16 1402/10/23 بازدید: 154
دکتر حسن خیریانپور معاون هماهنگی اموراقتصادی وگردشگری استاندار مازندران در مراسم ماهیدارشدن قفسهای دریایی در شهرستان عباس آباد اعلام کرد:  دستگاه‌های محوری باید کمک کننده و تسهیل کننده توسعه فعالیت‌های شیلاتی در استان باشند.

به گزارش روابط عمومي شیلات مازندران، مراسم ماهیدار شدن قفسهای دریایی با مشارکت و سرمایه گذاری شرکت تعاونی صیادی پره هجرت صبح امروز شنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر حسن خیریانپور معاون هماهنگی اموراقتصادی وگردشگری استاندار مازندران، دکتر قاسم کریم زاده مدیرکل شیلات استان مازندران، فرماندار شهرستان ، رئيس و مدیرعامل اتحادیه تعاونی صیادی پره استان و سایر مسؤلان شهرستانی در سلمان شهر شهرستان عباس آباد برگزار شد .

دراین مراسم دکتر حسن خیریانپور با اشاره به اهمیت وجود سواحل و بنادر مهم در استان و وجود منابع و ذخایر آبزیان دریایی و نقش مهم آن در تامین بخشی از پروتئین موردنیاز جامعه، اشتغالزایی ودرآمد گفت:

در سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در سال جاری در زمینه توسعه اقتصاد دریا محور بوده است که ۹ بند دارد حداقل ۳الی ۴ بند آن در حوزه اقتصادی است که دراین راستا ظرفیت‌های مهمی در استان بویژه در بخش شیلاتی داریم . کریدور شمال - جنوب ، کشتی سازی و موارد دیگر که از ظرفیت‌های مهم استان است ، اما دربخش شیلات که مهمترین و منحصر به فرد نیز هست ازجمله ماهیان خاویاری از ارزش غذایی و اقتصادی بالایی برخوردار می باشند که مشتقات آن صادرات محور است.

باید پرورش ماهیان خاویاری در استان توسعه یابد و دراین راستا کلیه دستگاه‌های محوری باید کمک کننده و تسهیل کننده سرمایه گذارای شیلاتی باشند.

باحمایت استاندار محترم و ایجاد پنجره واحد بسیاری از فرآیندهای اخذ مجوز کاهش یافته و کوتاهتر شده ولی با توجه به هدف گذاری انجام شده و تشکیل کارگروه ویژه توسعه آبزی پروری در استان میزان تولید آبزیان استان از ۹۵ هزار تن سال ۱۴۰۱ به ۱۱۵هزار تن درسال ۱۴۰۲ رسیده و باید به مزرعه ۱۲۸ هزار تن برسد.

وی در ادامه با اشاره به رودخانه های مهم دراستان ، از تلاش و کوشش شیلات استان در احیای مرکز استراتژیک بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آزادماهیان شهید باهنر کلاردشت تکثیر و رهاسازي بچه ماهی آزاد دریای خزر افزود:

باید از اقدامات شیلات استان و تشکل‌ها و بهره برداران شیلاتی در بهره برداری دومنظوره از اراضی کشاورزی بعد از برداشت برنج با پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای شالیزاری تقدیر و تشکر کرد که باید این فعالیت‌ها در سطح استان گسترش و تعمیم یابد.

خیریانپور به ظرفیت‌های گلخانه ها در منطقه غرب استان پرداخت و اظهار کرد: اگر این گلخانه ها از روش نوین آکواپونیک ( تلفیق پرورش ماهی و گیاه) استفاده نمایند، می‌توانند از این ظرفیت نهایت بهره برداری اقتصادی را بنمایند که باید توسعه این گونه فعالیت در کارگروه توسعه آبزی پروری مطرح و پیگیری گردد.

معاون استاندار در پایان تصریح نمود:

 باید از تسهیلات تبصره ۱۸ برای توسعه فعالیت‌های آبزی پروری ازجمله پرورش ماهی در قفسهای دریایی بهره جست و تمامی دستگاه‌های بخش اقتصادی باید کمک کنند تا در نهضت احیای واحد های راکد، این واحدها در مدار تولید قرار گیرند که در این دولت توانستیم ۲۱۴ واحد راکد را فعال و در مدار تولید قرار دهیم. 

 

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار