به گزارش روابط عمومي شیلات استان مازندران، صبح امروزدوشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ مدیرکل شیلات استان مازندران درجلسه با تولید کنندگان خوراک آبزیان ، اتحادیه تشکلهای آبزی پروری سردآبی و گرم آبی استان ، نمایندگان ادارات کل : نماینده استانداری ، سازمان جهاد کشاورزی استان، دامپزشکی، اداره کل صمت، استاندارد ،معاونین اداره کل شیلات ، در دفتر اداره کل شیلات در بابلسر گفت:
در دهه هاي اخير گوشت ماهي با ارزش غذائي بالاي آن به خاطر هضم آسان، درصد پروتئين بيشتر نسبت به برخي گوشت ها، پائين تر بودن ميزان چربي، و بسیاری از فواید دیگر، توجه بسیاری از کشورها را به خود جلب نموده است، بطوری که امروزه در بسیاری از کشورها ماهی و گوشت آن غذای مهم آن سرزمین محسوب می شود .
وی با تاکید براینکه توجه به تولید و تامین خوراک با کیفیت یکی از مسائل مهم و کلیدی در فعالیتهای آبزی پروری است ، رشد سالم ، سریع و مقرون به صرفه آبزیان پرورشی را متضمن تامین غذای مناسب و با رعایت استانداردهای دستگاههای نظارتی دانست و افزود:
برای تولید خوراک آبزیان با کیفیت و مطابق استاندارد، استفاده از تکنولوژی و دانش نوین این بخش ضروری است که بالطبع افزایش راندمان تولید و بهره وری را بهمراه خواهد داشت ، بنابراین پرورش آبزیان زمانی دارای رشد سریعتر و مقرون به صرفه خواهد بود که با غذای باکیفیت همراه باشد.
کریم زاده با اشاره به تولید حدود ۲۰ هزار تن خوراک آبزیان در استان تصریح نمود :
دراین راستا حدود ۸۰ نفر در ۴ واحد تولید ی فعال خوراک آبزیان اشتغال دارند .
مدیرکل شیلات مازندران، ضرورت تشکیل کارگروه نظارت برتولید خوراک آبزیان با ترکیب اعضای حاضر و برگزاری فصلی جلسه را نتیجه و جمعبندی این نشست اعلام کرد.