تاریخ: 08:52:39 1396/02/10 بازدید: 404
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران دکتر اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستان های بهشهر ،نکا و گلوگاه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان در خلیل شهرکه در هنرستان حضرت خدیجه این شهر برگزار شده بود خاطر نشان کرد: در راستای ترویج و تبلیغ ،رهنگ آبزی مصرفی در جامعه بویژه آشنائی بانوان وبویژه دانش آموزان با شیوه های نوین طبخ ماهی یک دوره کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان برگزار شد که در این دوره تعداد ۸۰نفر از مدعوین و شرکت کنندگان اعم از بانوان شاغل در ادارات و نیز دانش آموزان با روشهای طبخ ۵ نوع غذا با ماهی شامل:پلو ماهی با برگ کلم ،سوپ ماهی ،کله سروی ماهی ،سالاد ماهی با بادمجان کبابی و خوراک ماهی با سبزیجات، که توسط یکی از مربیان مجرب آشپزی استان تدریس گردید آشنا و آموزشهای لازمه را فرا گرفتند. اسماعیلی با بیان اینکه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ،رئیس اداره تعاون روستائی ،شهردار خلیل شهر و اعصای شورای اسلامی آن شهر نیز از نزدیک از برگزاری این کارگاه بازدیدنمودند ضمن استقبال از این برنامه ،خواستار برگزاری و استمراآن در آینده گردیدند. دکتر اسماعیلی در ادامه افزود: وجود ۹۲۳ هکتار آببندان و ۱۰۶۲ هکتار مزرعه شخصی با تولید کل بیش از۷۳۰۰تن انواع ماهیان پرورشی و همچنین استحصال بیش از ۱۵۰۰تن از انواع ماهیان دریایی توسط تعاونیهای پره و شناورهای کلیکاگیر با اشتعال حدود ۱۳۰۰نفر مستقیم و حدود ۳۰۰۰نفر به طور غیر مستقیم ازجمله ظرفیتهای شیلاتی حوزه فعالیتی این اداره است که نقش مهمی در تولید گوشت سفید و پروتین حیوانی ایفا می کند Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار