به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران رئیس اداره شیلات شهرستان آمل باحضور درکارگاه آموزشی طبخ ماهی دراین شهرستان گفت: با توجه به برنامه ریزی گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران و به منظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه وبراساس هماهنگی های بعمل آمده با کمیته امور بانوان فرمانداری شهرستان آمل ، باحضور خوب واستقبال گسترده بانوان شاغل ادارات ، و نیز دانشجویان رشته تغذیه و چندتن از بانوان خانه دار دریکی از آموزشگاه آشپزی این شهرستان برگزارشد که دراین دوره سرکاخانم اسدی مربی مجرب آشپزی45 نفراز فراگیران را با شیوه های طبخ6 نوع غذاباگوشت ماهی شامل: سوپ ماهی، قلیه ماهی، ته چین ماهی، سالادماهی، خوراک ماهی باقارچو نیز ماهی قزل آلا باسس سبزیجات آشنا نمود .