به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستانهای محمود آباد و نور در محل برگزاری این دوره در رویان گفت: با همکاری امور بانوان فرمانداری شهرستان نور و طبق هماهنگی های انجام شده درراستای تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان وآشنایی بانوان با روش های متنوع طبخ ماهی به عنوان غذای سلامتی ، یک دوره آموزشی طبخ ماهی درحوزه فعالیتی این اداره برنامه ریزی شده بود که با استفاده از مربی مجرب ، فراگیران شیوه طبخ شش نوع غذا با ماهی شامل: آش ماهی، سالاد پاستا باماهی، خوراک ماهی با قارچ، اسپاگتی با ماهی، سس ماهی و ساندویچ ماهی را فراگرفتند. عمرانی در ادامه بااشاره به اینکه 40 نفر از بانوان شاغل ادارات دراین دوره شرکت نمودند گفت: شرکت کنندگان اقدام شیلات رادر جهت تنوع بخشی و توریج شیوه های نو در طبخ ماهی تحسین و ضمن استقبال ازاستمراراین دوره ها ، بر اجرای این دوره ها در تک تک ادارات مربوطه حتی با شرکت اقایان نیز تاکید داشتند .