به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، قاسم کریم زاده مدیرکل شیلات استان مازندران در جلسه ای که با حضوربخش خصوصی فعالان صادراتی ماهیان خاویاری و دکتر کرمی راد مدیر کل دفتر حفظ بازسازی ذخایر آبزیان در بعداز ظهر روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات هتل رستوران میزبان شهرستان بابلسر برگزار گردید با اشاره به اینکه ظرفیتهای شیلاتی فراوانی دراستان مازندران وجوددارد، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است
وی با اشاره به ظرفیتهای بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰واحد آبزی پروری با بیش از ۹۰۰۰ نفر و تولید بیش از ۱۰۷ هزار تن در بخش آب های داخلی در تامین بخشی از پروتئین جامعه نقش مهمی دارد
کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه بیش از ۱۳۰هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ هزار تن انواع محصولات شیلاتی به کشورهای مختلف صادر میگردد که ارزش اقتصادی آن حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار است.
کریم زاده درپایان با بیان اینکه مازندران ۵۲درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را به خود اختصاص داده که پرورش ماهیان خاویاری در اراضی ساحلی با استفاده از آب دریای خزر بعنوان یکی از پروژه های مهم اقتصاد دریا محور یا دریا پایه بوده و بعنوان زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان می باشد.