از نگاه سازمان شيلات ايران، دريانورداني كه پايبند به ماهيگيري مسئولانه بوده و آن را ترويج مي كنند، نمونه هستند.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، در جلسه اي كه با حضور معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران، معاون صيد و بنادر ماهيگيري و مديران و كارشناسان دفتر مربوطه و به مناسبت روز جهاني دريانوردي برگزار شد از سه دريانورد نمونه شيلاتي تقدير به عمل آمد.
سيدحسين حسيني در اين جلسه دريانوردان را سفيران امنيت غذاي دريايي ناميد و گفت: حضور جوانان در رشته هاي صيد و صيادي بسيار ارزشمند بوده و از آنجا كه تامين غذاي مردم با همت شما محقق مي شود، لازم است معرفت دقيقي از دريا و ماهيگيري مسئولانه داشته باشيد.
وي ادامه داد: براي بهره برداري پايدار از دريا ضرورت دارد كه ميزان فعاليت و برداشت از آن برپايه توصيه هايي باشد كه حاصل تحقيقات محققان شيلاتي است.
حسيني دريانوردان را بازوي اجرايي تحقيقات برشمرد و گفت: براي پايداري برداشت منابع دريايي لازم است همپاي توصيه هاي تحقيقاتي حركت كرده و آن را به سايرين، تعميم دهيد.
وي ادامه داد: مديريت منابع دريايي همراه با مشاركت فعالانه جامعه صيادي لازم و ضروري بوده و حكمراني پايدار تنها با همراهي جامعه بهره بردار، امكان پذير است.
رئيس سازمان شيلات ايران به تامين غذا براي نسل آينده اشاره كرد و گفت: صيادان مسئول، به برنامه هايي كه براي افزايش توليد و تامين امنيت غذايي ايران اسلامي، توسط اين سازمان و ساير دستگاه ها ارائه شده است پايبند باشند.
وي حل مشكلات مربوط به زيرساخت هاي جامعه صيادي را دغدغه سازمان شيلات برشمرد و ادامه داد: بهره برداران جامعه شيلاتي با خودگردان كردن فعاليت ها، مي توانند به سمت حل مشكلات حركت كرده و سازمان شيلات ايران نيز در اين مسير همراه آنها خواهد بود.
معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران از صادق دريس صياد نمونه منطقه هنديجان در استان خوزستان، اردشير آب خاك دوست از استان گيلان و همچنين عبدالصمد صالحي گوري از استان هرمزگان تقدير كرد و در مراسمي كه امشب در سالن همايش هاي بيمارستان قلب تهران به مناسبت روز جهاني دريانوردي برگزار مي شود، اين نمونه ها به نيابت از جامعه صيادي كشور حضور داشته و مورد تجليل و تقدير قرار مي گيرند.