تاریخ: 08:32:11 1386/11/23 بازدید: 1142
به مناسبت دهه مبارک فجر دومین جشنواره طبخ آبزیان ( ماهی ) شیلات مازندران با حضور معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران و نیز برخی دیگر از مسئولین این استان در پارک نوشیروانی شهرستان بابل برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این جشنواره مهندس حسن حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران طی سخنانی با اشاره به اینکه استان مازندران در تولید ماهیان گرم آبی رتبه اول و ماهیان سرد آبی مقام دوم را درکشور دارد گفت: متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مازندران 12 کیلو گرم است که امید واریم این میزان به 14 کیلو گرم در سال افزایش یابد وعنوان داشت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ، افزایش سطح سلامت جامعه و معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی به همراه معرفی تنوع بسیار زیاد در طبخ غذاهای مطبوع، سالم و خوشمزه با انواع ماهی از تاریخ 15 بهمن ماه 1386 به مدت 5 روز در پارک نوشیروانی شهرستان بابل برگزار گردید وی افزود: در این جشنواره تعداد 24 غرفه اعم از صنایع فرآوری محصولات شیلاتی، طبخ ماهی، عرضه ماهی های زنده و غیرزنده، ماهیان زینتی، کلاس آموزش طبخ آبزیان، نقاشی کودکان، فروش کتابهای تخصصی شیلات و غیره حضوری فعال داشتند. وی برگزاری کلاسهای آموزش طبخ ماهی در دو نوبت صبح و عصر و نیز مسابقه پخت آبزیان را از دیگر برنامه های این جشنواره عنوان کرد و افزود: در چهارمین روز این جشنواره مسابقه طبخ آبزیان با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت منابع سازمان شیلات ایران و دیگر مسئولین برگزار شدو هیات داوران با در نظر گرفتن معیارهایی نظیر حفظ ارزشهای غذایی ماهی، مقرون به صرفه بودن، تزئین، نوآوری و خلاقیت و نیز کیفیت طعم و مزه غذا تعداد15 نفر از افراد برتر را برگزید که به همه آنها جوایز اهدا شد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار