تاریخ: 10:00:10 1386/11/23 بازدید: 1174
آقای مهندس حسن حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران در حاشیه برگزاری این گونه کلاسها در بابل گفت: یکی از برنامه ها و اهداف اداره کل شیلات استان مازندران در برگزاری جشنواره های طبخ وعرضه آبزیان( ماهی) آموزش طبخ ماهی و آشنایی مردم با شیوه های نوین طبخ می باشد چرا که با بررسیهای انجام گرفته در این خصوص مهمترین مشکل مصرف آبزیان عدم آشنایی با طبخ آن می باشد که دراین زمینه شیلات استان مازندران اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی طبخ درحاشیه دومین جشنواره طبخ وعرضه آبزیان ( ماهی) به مدت دو روز نموده است که دراین کلاسها حدود 800 نفر از خانمها بویژه دانش آموزان دختر مقطع دبیرستانی حضور داشتند و روابط عمومی این اداره نیز نسبت به توزیع cd آموزشی طبخ ماهی و کتاب آشپزی اقدام نموده است تا مردم علاوه بر آشنایی بیشتر با شیوهای نوین طبخ ماهی، ذائقه خود را برای استفاده محصولات دریایی بهتر نمایند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار