سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

برگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی برای بانوان در شهرستان بابل

تاریخ: 09:04:28 1391/10/30 بازدید: 1749
برگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی برای بانوان در شهرستان بابل
به گفته کارشناسان و متخصصان امور تغذیه گوشت ماهی دارای ارزش غذایی بسیاری بالایی است به همین خاطر آنان تاکید دارند تا این ماده غذایی در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک غذایی مفید و موثر در سلامتی افراد گنجانده شود.
رضا رجبی رئیس اداره شیلات شهرستان بابل با اعلام مطلب فوق گفت: این اداره در راستای سیاستها و برنامه های اداره کل شیلات مازندران درجهت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان بابل، اداره آموزش و پرورش و همچنین اداره فنی و حرفه‎ای با استفاده از مربی، کلاس آموزشی طبخ ماهی را در روز پنجشنبه 21 دیماه برگزار کرد که در این دوره تعداد 60 نفر از فراگیران با شیوه های طبخ پنج نوع غذا با گوشت ماهی شامل: (سوپ ماهی، کوکوی ماهی، پلوی ماهی با سبزیجات، کراکت ماهی و خوراک ماهی با فلفل ) آموزشهای لازم را فراگرفتند. رجبی در پایان اظهار امیدواری کرد با استمرار این گونه آموزشها در کلیه شهرستانها سرانه مصرف ماهی به عنوان یک غذای سلامتی افزایش یابد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار