سید هادی عقیلی گفت: آموزش شیوه های نوین طبخ ماهی با محوریت گسترش فرهنگ مصرف ماهی در جامعه یکی از سیاستهای شیلات است.وی افزود: در همین راستا با همکاری ادارات شهرستان آمل و همچنین آموزشگاه شاخه نبات، کارگاه آموزشی طبخ ماهی برای تعدادی ازبانوان شاغل ادارات این شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره شیلات آمل ادامه داد: دراین کارگاه آموزشی مربی دوره فراگیران را با شیوه ها و روشهای طبخ چهار نوع غذا با گوشت ماهی شامل: ته چین ماهی، سوفله سیب زمینی باماهی، سالاد ذرت باماهی نیز ماهی انگشتی آشنا کرد.وی اظهار کرد: 30 نفر از بانوان در این کارگاه شرکت کردند. عقیلی بیان کرد: همه فرگیران با توجه به نو بودن مطالب ارائه شده خواستار ادامه و استمرار این دوره ها در شهرستان شدند.